L-V : 08:00 - 17:00
S : 09:00 - 14:00
D : închis

Termeni si Condiții

Site-ul www.cityautomobilemures.ro  numit in continuare City Automobile Mures este proprietatea SC AUTOMOBILE TOGAN SRL, cu sediul social in loc. Corunca nr. 395/P, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures cu numarul J26/257/1994.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos!

SC Automobile Togan  garanteaza utilizatorilor acces limitat, cu scopul de informare asupra activitatilor comerciale desfasurate si nu confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral continutul site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata continutul website-ului sau a conturilor de pe retelele de socializare in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AutomobileTogan, fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

1. Drepturile de autor 

Intreg continutul site-ului CITYAUTOMOBILEMURES.RO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea companiei AUTOMOBILE TOGAN  si a furnizorilor sai si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala, atat din legislatia romaneasca cat si din cea a Uniunii Europene.  Folosirea fara acordul  prealabil a SC AutomobileTogan a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti scrie la adresa de email automobiletogan@gmail.com sau automobiletogan@yahoo.com.

 

2. Activitatea SC Automobile Togan

SC AUTOMOBILE TOGAN isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Autovehiculele comercializate prin intermediul  site-ului CITYAUTOMOBILEMURES.RO sunt noi sau utilizate, iar in momentul vanzarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Preturile sunt exprimate in euro, iar in cazul vanzarii, pe factura va fi calculat pretul la cursul BNR din ziua respectiva. SC Automobile Togan garanteaza veridicitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor si actualizarea continutului web-site-ului. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale autovehiculelor comercializate, realizate in show-room-ul nostru sau in curtea anexa.

 

3. Garantia acordata

Autovehiculele achizitionate de la SC AutomobileTogan beneficiaza de garantie, in conditiile respectarii de catre cumparator/utilizator/proprietar a regulilor de utilizare, manipulare si intretinere corespunzatoare, in unitati de service autorizate RAR pentru marca in cauza.

Garantia va fi asigurata prin reparare si/sau inlocuirea pieselor componente care se dovedesc a fi defecte, numai in service-urile partenere ale societatii noastre, in termen de 30 zile de la data sesizarii/notificarii cu privire la defectiunile aparute. In ipoteza invocarii garantiei, cumparatorul va prezenta factura de achizitie a autovehiculului, documentele care atesta efectuarea reviziilor recomandate de catre vanzator si producator, a altor interventii efectuate precum si Declaratia de garantie si conformitate. Cumparatorul are obligatia de a contribui la costurile pentru materiale, tinand cont de gradul de uzura al autovehiculuilui in cauza pana la momentul in care a survenit defectiunea, conform urmatoarei esalonari:

-pana la 50.000 km       0%

-pana la 100.000 km     25%

-pana la 150.000 km     40%

-pana la 200.000 km     50%

-peste 200.000 km        75%

Garantia oferita de societatea nostra nu opereaza in cazul masinilor folosite ca si taxi sau orice alta modalitate profesionala de transport persoane, servicii de curierat si livrarari diverse, scoli de sofer, inchirieri auto, in cazul autoturismelor inmatriculate in alta tara decat Romania, in cazul autoturismelor asupra carora au fost facute transformari la constructia lor initiala de orice fel (de ex.tunning) precum si in cazul montarii unor elemente sau accesorii straine. Nu fac obiectul garantiei costurile pentru testare/ masurare/ ajustare, costuri de tractare, taxe de parcare, costuri de inchiriere auto.

Nu beneficiaza de garantie consumabilele, filtru de particule si orice alta piesa care necesita inlocuire periodica precum si componentele electrice (ex: placute de frana, discuri de frana, curele de distributie, lant de distributie, pivoti, bucse, amortizoare, bielete,ambreiaje,volante, lampi, becuri, senzori etc.)

Garantia se acorda numai clientilor SC AUTOMOBILETOGAN si nu opereaza in niciun caz catre terti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC AutomobileTogan  fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC AutomobileTogan de la clientul respectiv, din care se vor scadea costurile accesorii operatiunii de vanzare-cumparare(de ex. comisioanele bancare)

 

4. Protectia Datelor cu Caracter Personal

SC Automobile Togan  va informeaza cu privire la prelucrarea datelor dumneavostra personale si drepturile pe care le aveti, in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European (GDPR) si al Consiliului din 27 aprilie 2016, Directiva CE 2002/58  precum si legislatia nationala in materia protectiei si securitatii datelor personale (Legea nr.677/2001 si Legea nr.506/2004)

Ne exprimam clar si fara echivoc intentia de a va proteja datele personale si de asemenea va asiguram de transparenta totala cu privire la categoriile de date prelucrate, precum si la modalitatile in care societatea nostra foloseste datele personale ale clientilor.

Totodata va informam ca avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Datele personale furnizate de catre dumneavoastra, notate pe propria raspundere pe formularele folosite, copiile dupa documentele de identitate, datele fiscale si bancare sunt necesare in contextul indeplinirii obligatiilor legale privind incheierea si executarea contractului de vanzare-cumparare a unui autovehicul.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate pentru:

 • Incheierea si executarea contractului de vanzare cumparare a unui autovehicul
 • Monitorizarea si securitatea persoanelor, a spatiilor si a bunurilor utilizate de catre societatea noastra. In acest scop SC AUTOMOBILE TOGAN  poate supraveghea video unele parti ale incintelor unde isi desfasoara activitatea, in vederea asigurarii pazei si protectiei persoanelor, a bunurilor si valorilor, a imobilelor si a imprejmuirilor acestora;
 • Scopuri arhivistice, dar numai atat cat este necesar in vederea indeplinirii obligatiilor legale.

Daca nu sunteti de acord cu furnizarea datelor personale, SC AutomobileTogan in calitate de vanzator nu poate sa indeplineasca demersurile legale necesare pentru achizitionarea unui autovehicul.

Temeiul legal al prelucrarii datelor dumneavostra il reprezinta  art. 6 alin.(1) litera b) si c) din GDPR, referitor la prelucrarea in scopuri precontractuale si contractuale precum si pentru indeplinirea unor obligatii care revin operatorului; art. 9 alin. (2) lit. a) aplicabil prelucrarii datelor biometrice, respectiv a actului de identitate ce contine si fotografia.

Colectam numai datele personale necesare in scopurile convenite.

Categoriile de date personale pe care le prelucram, clasice sau digitale, sunt urmatoarele:

 • Numele si prenumele
 • Codul numeric personal
 • Seria si numarul actului de identitate sau al pasaportului
 • Date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane ( fotografia din actul de identitate, respectiv copia acestui act pastrat la dosar atat cat este necesar in vederea indeplinirii obligatiilor legale izvorate din raporturile contractuale)
 • Data si locul nasterii
 • Cetatenia
 • Detalii de contact: numar de telefon personal, adresa de domiciliu sau resedinta, adresa de email
 • Date fiscale si bancare

Nu prelucram date personale speciale care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, apartenenta la organizatii sindicale, convingerile filozofice. De asemenea, nu prelucram date genetice sau date privind viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane.

Datele cu caracter personal ale clientilor sunt utilizate de catre operator si sunt comunicate, in baza prevederilor legale, urmatorilor destinatari :

 • Autoritati publice centrale sau locale
 • Societati bancare colaboratoare
 • Furnizori de curierat
 • Putem transmite unele din datele d-voastra personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Nu instrainam sub nicio forma datele personale catre terti!

Societatea noastra păstrează datele personale ale colaboratorilor atât timp cât este necesar scopului pentru care au fost colectate, in concordanta cu legislatia privind protectia datelor personale.

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

5. Comentariile utilizatorilor pe site-ul cityautomobilemures.ro si pe conturile retelelor de socializare

Utilizatorii care acceseaza site-ul cityautomobilemures.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate dupa o aprobare prealabila. SC AutomobileTogan isi rezerva dreptul de a nu publica comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, neconform cu realitatea, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. SC AutomobileTogan nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice.

AI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A-ȚI GĂSI MAȘINA? Contactează-ne
Compare List